M18™ SYSTEEM

 

Het MILWAUKEE® M18 ™ draadloze systeem vertegenwoordigt de ultieme synergie van professioneel vermogen, lichtgewicht, extreme prestaties en superieure ergonomie. De M18™ wordt aangedreven door REDLITHIUM™ accu-technologie voor een ongeëvenaarde looptijd in combinatie met gepatenteerde technologieën; innovatieve motoren en geavanceerde elektronica. Gericht op het verbeteren van de productiviteit van professionals biedt MILWAUKEE® meer dan 145 prestatiegerichte oplossingen die volledig compatibel zijn met M18™ - het snelst groeiende 18V draadloze systeem op de markt.

M18 FUEL™

Dit systeem is ontwikkeld voor de meest veeleisende vakmensen ter wereld. M18 FUEL™ levert extreme prestaties in een compacte structuur en beschikt over drie exclusieve innovaties van Milwaukee® - de POWERSTATE™ koolborstelloze motor, REDLITHIUM-ION™ accu en REDLINK PLUS™ intelligentie hardware en software - die ongelofelijke kracht, gebruiksduur en duurzaamheid leveren. Simpel gezegd biedt M18 FUEL™ de beste, volledige systeemtechnologie die uw draadloze tools aandrijft, beschermt en van stroom voorziet.

M12™ SYSTEEM​

Het MILWAUKEE® M12™ draadloze systeem levert toonaangevende duurzaamheid en kracht in formaat dat op de krapste plaatsen beter presteert dan de concurrentie. M12™ definieert snoerloze gereedschapsinnovatie en transformeert inefficiënte handgereedschappen - zoals snijders voor kabels en koperen buizen - tot geavanceerde werkpaarden die worden aangedreven door de REDLITHIUM™ accu-technologie van Milwaukee. Meer dan 75 unieke oplossingen maken de M12™ familie het grootste subcompacte draadloze systeem op de markt.

M12 FUEL™

Het vlaggenschip van deze familie: de M12 FUEL™ collectie – bevat snoerloze elektrische gereedschappen met extreme prestaties. Ontworpen, ontwikkeld en gebouwd voor ongeëvenaarde productiviteit. Milwaukee bevestigt zijn leiderschap in de sector en integreert drie baanbrekende technologieën in een enkel pakket: een best-in-class POWERSTATE™ koolborstelloze motor, REDLITHIUM™ accu-technologie en exclusieve REDLINK PLUS™ Intelligentie. M12 FUEL™ biedt ongeëvenaarde duurzaamheid, looptijd en prestaties in de handen van professionals.

 
 
 
 
 

Ongelimiteerd uw machine aanpassen

Middels machinebeheer kunt u gebruik maken van het vermogen en de snelheid van een M18 FUEL™, en kunt u uw machines volledig configureren romdom het werk dat u doet. Door het gebruik van ONE-KEY™, kunt u uw boormachines en slagmoersleutels draadloos synchroniseren om aangepaste snelheids- en koppelinstellingen direct in het geheugen van de machine te programmeren. Geavanceerde elektronica in de machine controleert zijn output, biedt ongeëvenaarde controle en consistentie.

One-Key App & Modificeren 

Heeft u problemen met het vinden van u verloren gereedschap? Daar voor maakt Milwaukee gebruik van een systeem genaamd One-Key.

One key is een module die in de desbetreffende tool zit verwerkt om hem zo weer op de kaart te kunnen krijgen. Daarbij hebben ze bij Milwaukee een prachtige mobiele  app om je gereedschap aan te passen naar jou wensen.

Het bereik van deze One-Key module is ook helemaal goed uitgedacht.

De module heeft wel een bereik van 100ft.

Zodra je in de straal van 100ft bent met je mobiele telefoon die de One-Key app erop heb zal je van zelf een notificatie krijgen van je tool.

 

Alkmaar

Berenkoog 24

1822 BJ Alkmaar

072-5120252

Openingstijden

Ma t/m Vr

07:30 - 17:00

Amsterdam

Zeeburgerpad 15

1018 AH Amsterdam

088-7762728

Openingstijden 

Ma t/m Do 07:00 - 17:00

Vrijdag 07:00 - 15:30

Purmerend

Einsteinstraat 32

1446 VG Purmerend

088-7762717

Openingstijden

Ma t/m Vr

06:30 - 17:00

Zwaag

De Factory 63C

1689 AK Zwaag 

0229-277308

Openingstijden

Ma t/m Vr

07:30 - 17:00