top of page
  • devildesignsnl

Restaurant Abby's

WELKOM BIJ RESTAURANT ABBY'S

Het stijlvol ingerichte restaurant Abby’s is te vinden aan het Ritsevoort onder de Molen van Piet. Ons á la carte restaurant heeft 100 zitplaatsen en een prachtig buitenterras met 85 zitplaatsen. U kunt genieten van mooie gerechten en zorgvuldig geselecteerde wijnen.


Onze chef en zijn team staan garant voor een heerlijke gastronomische ervaring. Abby's is een prachtige plek waar u kunt lunchen, dineren, maar ook kunt genieten van een kopje koffie met gebak of een lekker glas wijn.NAAR THEATER DE VEST?

                                                            

Abby’s is slechts een paar honderd meter verwijderd van Theater de Vest. Maak uw avondje uit compleet, door voor een voorstelling te dineren bij Abby’s. Onze keuken is vanaf 17.00 uur geopend. Wij serveren iedere dag verse vis of kies een gerecht van de kaart. Als u aangeeft dat u naar het theater gaat, houden wij er rekening mee dat u niet te laat komt.Lunchen, borrelen of dineren? Wij serveren heerlijke en leuke gerechten en broodjes die vanaf 11.00 uur te bestellen zijn. Ook hebben wij een uitgebreide borrelkaart!


Contact

Openingstijden


42 weergaven0 opmerkingen

Kommentare


bottom of page