Profit Brouwer Tubes

EEN FAMILIE VAN VAKMENSEN

ProFit is fabrikant van slimme gatzaagoplossingen. In 25 jaar tijd hebben wij ons ontwikkeld tot een toonaangevende internationale speler met activiteiten in meer dan 20 landen. 


Als uitvinder van de beroemde TCT-gatzaag met hardmetalen tanden, zijn wij de grondlegger van de meest revolutionaire en inmiddels meest gekopieerde gatzaag ter wereld. 


Wat niemand echter kan kopiëren, is het gepatenteerde snelwisselsyteem Click & Drill® en onze vele andere gepatenteerde oplossingen. Wij blijven als Innovatie Top 100-bedrijf voorloper in de markt met een 100% focus op gaten maken.


Echt blij worden we pas als de vakman er gelukkig van wordt. Op beurzen horen we vaak dat mensen na hun eerste ervaring met ProFit nooit meer anders willen. 


En daar zijn we best een beetje trots op! Daarom stopt onze R&D-afdeling veel tijd in het ontwikkelen van nieuwe producten vanuit direct contact met eindgebruikers. 


Wij zijn elke dag weer bezig met één ding: “hoe kunnen wij de vakmannen nog beter en sneller helpen met het maken van gaten.''

FLOWCHART_SOLO_A4_page-0001.jpg
FLOWCHART_A4_page-0001.jpg