top of page

Hoe werkt het?

Bij een aankoop van een actieproduct ontvangt u een Brouwer spaarpunt. De actieproducten, en het aantal punten wat u daarvoor krijgt kunt u vinden bij de cadeaupagina.

Log in via onze webshop. Nieuwe klant? log dan in met naam: 1010, wachtwoord: 1010.

De deelnemende producten vindt u door bovenin op catalogus te klikken, daar ziet u: Brouwer spaar actie, prachtige cadeaus. U vind daar per artikel de benodigde spaarpunten.

Een spaarpunt heeft een waarde van 15 euro. De spaarpunten zijn alleen geldig wanneer de factuur betaald is binnen 30 dagen.

Benieuwd naar uw spaarsaldo? Of heeft u nog vragen betreft een product, mail dan gerust naar ruud@brouwer.nl

Dinerpassen

Brouwer werkt samen met meerdere leveranciers en heeft een groot aanbod aan diverse producten. Zo kunt een groot aanbod vinden bij de cadeaupagina zoals onder anderen parfum, tablets, telefoons en barbecues. Daarnaast is het mogelijk om de spaarpunten in te leveren bij:

- Theo Schilder

- Radiobakker

Het is tevens mogelijk om een spaarpunt in te ruilen voor een dinerpas ter waarde van 20 euro. Deze kunt u uitgeven in een van de deelnemende restaurants in Noord-Holland!

Restaurants

Bent u in het bezit van een Brouwer Dinerpas? Deze kunt u inruilen voor spaarpunten, of inleveren bij een van de deelnemende restaurants of hotels:

bottom of page